There was an error in this gadget

Monday, 1 August 2011

P!nk Lady K!tchen Order Basket :) TQ so Much for your ORDER :)

Assalammualaikum.....
Ari nie dah 2 ari kita berpuasa nie.... Harap2 korang smua ok2 jer yer tak der yg tetiba jer dpt gastrik... iyer lah kan time puasa nie macam2 org dah start jadi persakit.. tegar.. heheheh
dah lama tak tulis kat blog nie ha..
sj nak post2 gambar org yg dah order2....

Customer Pn Nadzierah


customer nie tgh mgandung.... so mengidam lah macam2... nak bwk balik kg mak mertua katanyer di perock... hehehe harap2 mak mertuanyer suke lah yer... sian anak menantu tue yer makcik.... yer..

Customer Cik Zee Annuar

                                        
nie bos aku punyer order lah.... dia pun nak bawak balik kg... tapi masa nie macam size sbb sj nak kasi bos rasa.... tapi bos aku nie dia suka sgt dgn inti kelapa... nak kasi inti lain pun tak mau... mmg ratu kelapa lah ... hihih bos jgn marah.... nanti order lah lagi mana tau nak bwk balik negara singa pulor.... hihihi...

Customer Cik Nisa dr Ampang
cik nisa kita nie mula2 nak order lepas raya tuk kenduri katanya... lepas dipujuk... dia pun ngoder lah.. sikit.. nak rasa katanya.... bila tgk apam nie kata nyer syg nak makan... hehehe... tak makan rugi tau dik.. :)
alhamdulillah... sbelum raya dia dah order yg lagi... terima kasih yer nisa.... :)

Customer Lah Mohd Isa
nie dia order tuk farewell dia nak kasi kat budak2 opis.... layan kan ajer.... hope suke :)

Customer Cik Nisa dr Ampang Again :) Tq NISA
hehehe she become my regular already... tq nisa.....

Customer Cik Sue Techip 
cik Sue order Red Velvet Cake....
cute tak? dia nak yg simple nak kasi org tersyg katanya..... oklah nie kot kan...

dah siap aising... tgh tunggu tuan nyer dtg ambik jer..... Tq for ordering dear :)

Customer Kamal dr Langkawi
Apam Lady Bird & Apam Mekar aka KLCC....

Apam mekar.... nice tak colour dia.... warna pink tue tersalah beli sebenarnya.... tapi bila guna tuk apam KLCC tgk macam ok.... alhamdulillah :)

hehehe TQ en kamal for ordering.... :)

Customer Shah Haris dr Langkawi

Apam Angry Bird..... 1st time buat tapi alhamdulillah... jadi gak lah ruper burung tue.... hehehe
 kasi dekat sikit......... ok kan... belasah jer... wahahah
Tq Shah cyg... :P nanti order lagi yer :)

Customer Cik Nah dr Ampang
Chocolate Moist Cup Cake
Cik Nah kita nak order chocolate moist.... harap sudi order lagi yer... very last minute order...
tapi alhamdullillah siap jugakk :)
ader munga lagi ... hehehe..... nanti order lagi yerr

Customer Idah Keramat AKA adik aku daa :)
Russian Black & White Cake with Angry Bird


tada.... kek ariyana.... dia punyer komen tak berhenti.... dgor kan ajer lah.... mmg radio buruk... wahaha...
nanti kena buat tuk birthday adik pulak... :)

Agar2 Pelangi
Agar2 nie sedap.... dh mmg jadi resepi keluarga... leh gak dijual :)


Customer Cik Sue Technip
Chocolate Moist Cake
Last minute order gakk.... harap2 suka lah yer.... rasa tue insyaALLAH....

TQ Sue for ordering :)

Customer Rizad Kasmuri
Italian Rainbow
En Izat kita akhirnya decide jugak nak kek yg mana... Harap sedap nyer en izat....


nie lah dia... dah lama tak buat.. hehehe maaf lah yg dlm tak leh nak potong ehehe :) tq iZAT for order

Customer Ms Vijaya
Russian Black & White
Nie special order dr my Sales Manager.... for her doter... hope she like it...


amacam ok takk... 1st time ader request nak tulis nie... wahaha... belasah jer lahh wahahah... :) TQ   VIJAYA FOR ORDER :)

No comments: