There was an error in this gadget

Monday, 3 October 2011

Russian Black & White wiz Angry Bird!!!

Askum....  semalam birthday anak buah aku yg mulut dia... alahai.... lebih dr juru hebah radio... fafau pun kalah.... tapi sian kat dia kebetulan smlm ahad so tak ramai geng2 dia yg ader... tapi dia ok jer.. borak macam tue gak..... sbb dia suka sgt makan krim kopi aku tue... so buat kan lah dia special kek..... nak angry bird katanye... pastu nak yg besor2.... so aku pun buat lah... kek russian black & white nie... almaklum lah ari tue punyer kurang memuas kan ati sikit..... yg nie... ok lah at least jadi n tak der problem... every thing smooth jer.... nah tgk lah gambo2.. nyer hehehe



 hehehe amacam order2 lah ... kek nie tak sempat nak ambik isi dlm nye sbb tak berkesempatan.....


nie lah org nyer.... my birthday girl.... tgk2 mata dia tue... wahahah.....

korang jgn tgk jer yer.... cuba2 lah order... yer... hehehe......

No comments: