There was an error in this gadget

Monday, 1 July 2013

Kek Karrot Walnut Moist

Assalamalaikum...

Just nak update new kek order dr Cik Zeita Marzieta dr Langkawi kek nie...

Actually atas jasa baik Kak Zue blog Semanis Gula yg dah lama jadi cikgu.. hehehe. resepi kak Zue mmg menjadi dan sedap.... refer link nie:  http://kakzusemanisgula.blogspot.com/search/label/CARROTCAKE%20CHEESECREAM

p/s- Terima kasih Kak Zue jasa dan budi baik mu hanya Allah saja yg dpt membalasnye....

Kalu ikut yg original kek nie besar tapi yg nie dah disumpah jadi kecik... atas kehendak Cik Zieta Marzieta hehehe... Nie lah hasilnya..


Terima kasih skali lagi.... yer

Dalam kek nie macam nie lahh... tapi aniey derhaka sikit lah Kak Zue sbb kismis hitam tak der... jadi kita bubuh buahan campur tapi rasanya still mantain macam tuan dia lah...

Ok kalu ader yg berminat nak cuba produk br kami... ygDIJAMIN SEDAP dan DIJAMIN HALAL... PM or SMS (FB : Nuraini M.Isa  HP: 0123665422)..

Penduduk Pulau Langkawi dialu2 ka yer... yg duduk dilain2 tempat tue boleh jugak order yer... tapi maklum jer lah order sebelum ari isnin yer... penghantaran akan di buat pada ari Selasa atau Rabu... maklum ajer lah kat sini JEMAAT pejabat pos smua katup.... ok lah yer harap sudi2 kan lah order...

Semoga berjumpa di lain post yg LAGI mgarut akan dtg yer... hehehe.... :p

Remember "Taste first and feel it that our product from Pink Lady Kitchen :) Love "

Cute Cake For Sale!!!

Assalammualaikum....
Maaflah yer lately nie tak der masa sangat nak update blog nie tapi kadang2 tue kemalasan melanda jer..
Hehehe skrg nie Pink Lady Kitchen ader produk baru... size smua somey2 belaka....
Calon2 produk2 baru adalah..

PRODUK 1


PRODUK 2


PRODUK 3

PRODUK 4


Hah dah tgk kan? ok tak cute tak? heheh perasan lah pulok...

Ok kalu ader yg berminat nak cuba produk br kami... yg DIJAMIN SEDAP dan DIJAMIN HALAL... PM or SMS (FB : Nuraini M.Isa  HP: 0123665422)..

Penduduk Pulau Langkawi dialu2 ka yer... yg duduk dilain2 tempat tue boleh jugak order yer... tapi maklum jer lah order sebelum ari isnin yer... penghantaran akan di buat pada ari Selasa atau Rabu... maklum ajer lah kat sini JEMAAT pejabat pos smua katup.... ok lah yer harap sudi2 kan lah order...


Semoga berjumpa di lain post yg mgarut akan dtg yer... hehehe....

Remember "Taste first and feel it that our product from Pink Lady Kitchen :) Love "

Friday, 28 June 2013

Red Velvet Cuppy Cake!!

Assalammualaikum... smua :)

Nak update produk br yg cute... tgk kat bawah tue.. :)



Amacam nampak macam aiskrim kan.... letak dlm peti sejuk... bila balik2 keje try makan.. huii macam makan aiskrim.... hehehe bukan perasan.. mmg ader org kata tau... hah  cer lah try dulu.

 Nie dr pandangan atas dan tepi.... hehehe mengamcam tak? hihihi

 yg nie dr pandang atas...

tadaaa..... Cuppy Cake Red Velvet... sgt cute leh buat hantaran jugakk...

Ok kalu ader yg berminat nak cuba produk br kami... yg DIJAMIN SEDAP dan DIJAMIN HALAL... PM or SMS (FB : Nuraini M.Isa  HP: 0123665422)..

Semoga berjumpa di lain post yg LAGI mgarut akan dtg yer... hehehe.... :p

Remember "Taste first and feel it that our product from Pink Lady Kitchen :) Love "

Tuesday, 12 March 2013

RV order from Langkawi

Hello..... ader lagi order.... alhamdulillah.... Ms Sheila Arshad yg order... hihih....

Harap2 berpuas ati lah yer....

 sorry kurang menarik.... sbb nak buat lain jadi lain... nie smua peti sejuk aku yg kecik sgt... hhihihih

 J love S... hheheheheh..
 selepas beberape jam nie jer lah hasil nyer... 

 tadaa....
ok dah siap tue dihantar..... eh silap dorang dtg ambik sdiri... terima kasih yer... jasamu dikenang..

Anyway thanks for your order guys..... harap ko happy adik sheila..... jaga diri...

byee...

Apam Polcadot lagi.....

Hello... dah lama tak mgupdate blog kita nie sepi dah... almaklum lah busy..... skrg nie....

jadi order sikit2 pun jadi lah.....

 Inilah hasilnyer.... order dr kawan tuk kenduri kahwin..... harap suka lah yer..

 tadaaa.....
 chakk...
 siap suda......(penat ooo)
 dah siap tuk dia hantar....
 siapp...
 pinkishh...
 inti strawberry...

siap tuk penghantaran..... 

sekian.... kalu ader sapa2 nak resepi bg tau k..... rasanyer smua dah tau... tapi nak buat jer kan... sbb ader penyakit M... hihihi..... bye

New order from LANGKAWI!!

Chocolate Moist Cake...

Tuk adik Noraishah & adik Hafiz... very last minute order... alhamdulllah siap jugak.... nie lah hasil nyer..

 Sbb tak jumpa m&m kedai smua tutup... yg ader coklat NIPS ja... jadi lahh...... sorry lah tulisan tue kena perbaiki lagi sbb besau sgt kan.... hihihi...

Harap2 adik berdua puas ati.. exspecially tuk "WA" terima kasih sbb mgodernyer... nanti order lagi yer... tapi jgn last minute lagi jerr...

ok lahh... nanti kita kasi update lagi... see you next time... calling2 lah kalu nak order yer....

Sunday, 11 November 2012

New place for work, business and new customer....

Hello...
Long time no see.. hahaha...
sorry since moving nie mmg tak der masa sgt2 nak melawat blog...
nasib ari nie free kejap... kejap lagi nak kena buat order....
Skrg nie try market business kat Langkawi pulak... insyaALLAH... wish me luck k..
So far business kat sini ok2 ajer.. sbb tak sempat nak buat smua product yg ader.. lagi pun kat pulau nie brgnye very limited.. bukan macam kat KL... tak cukup brg jer boleh start keta pg beli kat sini ambik masa sikit lah sikit.... susah gak nak jadi org pulau nie yer.. wahaha..
Anyway dok sini ok sgt sbb tak de jem, cuma keje tue ader shiff lahh...hahah..
ok mula2 kita bg tgk gambar activiti yg dah dibuat kat Langkawi dulu yer .. so lusa kita update gambar product... hehehe


nie gambar time staff party ari tue... gambar2 aku blum dpt upload lagi nie pun copy dr kawan2... tq Leni & Adam..

nie gambar sebelum adik sofie balik... gi 2nd house heheh "LIPE ISLAND"....

nie pun sama gak..

yg best friends ever....

nemo... malu lah tue....

tue dah nampak....
Ok lah laptop nie problem pulak dah... nanti upload lagi yer...

bye jg diri baik2..