There was an error in this gadget

Sunday, 11 November 2012

New place for work, business and new customer....

Hello...
Long time no see.. hahaha...
sorry since moving nie mmg tak der masa sgt2 nak melawat blog...
nasib ari nie free kejap... kejap lagi nak kena buat order....
Skrg nie try market business kat Langkawi pulak... insyaALLAH... wish me luck k..
So far business kat sini ok2 ajer.. sbb tak sempat nak buat smua product yg ader.. lagi pun kat pulau nie brgnye very limited.. bukan macam kat KL... tak cukup brg jer boleh start keta pg beli kat sini ambik masa sikit lah sikit.... susah gak nak jadi org pulau nie yer.. wahaha..
Anyway dok sini ok sgt sbb tak de jem, cuma keje tue ader shiff lahh...hahah..
ok mula2 kita bg tgk gambar activiti yg dah dibuat kat Langkawi dulu yer .. so lusa kita update gambar product... hehehe


nie gambar time staff party ari tue... gambar2 aku blum dpt upload lagi nie pun copy dr kawan2... tq Leni & Adam..

nie gambar sebelum adik sofie balik... gi 2nd house heheh "LIPE ISLAND"....

nie pun sama gak..

yg best friends ever....

nemo... malu lah tue....

tue dah nampak....
Ok lah laptop nie problem pulak dah... nanti upload lagi yer...

bye jg diri baik2..

No comments: