There was an error in this gadget

Monday, 1 July 2013

Kek Karrot Walnut Moist

Assalamalaikum...

Just nak update new kek order dr Cik Zeita Marzieta dr Langkawi kek nie...

Actually atas jasa baik Kak Zue blog Semanis Gula yg dah lama jadi cikgu.. hehehe. resepi kak Zue mmg menjadi dan sedap.... refer link nie:  http://kakzusemanisgula.blogspot.com/search/label/CARROTCAKE%20CHEESECREAM

p/s- Terima kasih Kak Zue jasa dan budi baik mu hanya Allah saja yg dpt membalasnye....

Kalu ikut yg original kek nie besar tapi yg nie dah disumpah jadi kecik... atas kehendak Cik Zieta Marzieta hehehe... Nie lah hasilnya..


Terima kasih skali lagi.... yer

Dalam kek nie macam nie lahh... tapi aniey derhaka sikit lah Kak Zue sbb kismis hitam tak der... jadi kita bubuh buahan campur tapi rasanya still mantain macam tuan dia lah...

Ok kalu ader yg berminat nak cuba produk br kami... ygDIJAMIN SEDAP dan DIJAMIN HALAL... PM or SMS (FB : Nuraini M.Isa  HP: 0123665422)..

Penduduk Pulau Langkawi dialu2 ka yer... yg duduk dilain2 tempat tue boleh jugak order yer... tapi maklum jer lah order sebelum ari isnin yer... penghantaran akan di buat pada ari Selasa atau Rabu... maklum ajer lah kat sini JEMAAT pejabat pos smua katup.... ok lah yer harap sudi2 kan lah order...

Semoga berjumpa di lain post yg LAGI mgarut akan dtg yer... hehehe.... :p

Remember "Taste first and feel it that our product from Pink Lady Kitchen :) Love "

No comments: