There was an error in this gadget

Monday, 1 July 2013

Cute Cake For Sale!!!

Assalammualaikum....
Maaflah yer lately nie tak der masa sangat nak update blog nie tapi kadang2 tue kemalasan melanda jer..
Hehehe skrg nie Pink Lady Kitchen ader produk baru... size smua somey2 belaka....
Calon2 produk2 baru adalah..

PRODUK 1


PRODUK 2


PRODUK 3

PRODUK 4


Hah dah tgk kan? ok tak cute tak? heheh perasan lah pulok...

Ok kalu ader yg berminat nak cuba produk br kami... yg DIJAMIN SEDAP dan DIJAMIN HALAL... PM or SMS (FB : Nuraini M.Isa  HP: 0123665422)..

Penduduk Pulau Langkawi dialu2 ka yer... yg duduk dilain2 tempat tue boleh jugak order yer... tapi maklum jer lah order sebelum ari isnin yer... penghantaran akan di buat pada ari Selasa atau Rabu... maklum ajer lah kat sini JEMAAT pejabat pos smua katup.... ok lah yer harap sudi2 kan lah order...


Semoga berjumpa di lain post yg mgarut akan dtg yer... hehehe....

Remember "Taste first and feel it that our product from Pink Lady Kitchen :) Love "

No comments: