There was an error in this gadget

Sunday, 25 September 2011

Russian Black & White Cake

hello... lama tak update blog nie...
minggu lepas gi belajar kek br... dr CIKGU LILY.. tapi tah lah... rasanya luck tak bagus kot...
dr mula2 dah ader masalah... nasib lah cikgu memahami... wahaha.... kek tue tinggu pulak tue... takut senget jer nie...tgk lah gambo kat bwh tue2
mmg sakit ati n sdey gakk... takleh jadi nak buat lagi skali....
nie proses bubuh coklat... yg buat aku  nak nanggis gakk... hukhuk....
dlm ati masa nie tuhan jer yg tau.... hadoi....



nie bila dah jadi.... even sakit ati tak sabor nak tgk dldm dia.... tunggu....

tada..... dah jadi.... bila tgk dlm dia... sejuk ati sikit lah... tapi bila rasa.... adoi yaiii..... cair siot!!!!
nak rasa tak? order lah yer heheeh :)

nanti aniey nak try buat lagi... tak puas ati lah.... nak kasi mantop sikit lagi.... sape2 yg rasa2 nak rasa orderlah orderlah... hehehe.....

call 012 366 5422  order tau wahahah
ok lah yer... nikmati lah rope2 kek nie.. wahahah :) ambik roper jer yer... pas tu jgn lupa tido di kandang kudaa....... hehehe

2 comments:

NADIAH FAUZI said...

salam kak...best kek akak...walaupun xjadi ea??? saya pun xpndai..nmpak best jer.. cmne akak wat krim/aising choc yg keras/ pekat cam tu? leh mintak tunjuk ajar???

nurainieys isa said...

hai nadiah....
thanks coz jenjalan kat blog teratak kita nie... yer
nak buat aising tue bukan susah... whipping cream + coklat masak jer.. kasi butter sikit... senang sgt dik.. try lah yer :)